Privat blogg

privat blogg

Du kanske har en väldigt privat blogg som du inte vill att vem som helst skall kunna läsa, eller så vill du bara att det ska vara dina nära och kära som kan läsa din blogg då kan du lösenordsskydda din blogg. Privat blogg. Det är ganska enkelt att göra en blogg privat. Genom att lösenordsskydda bloggen. Här kan du välja om din blogg ska vara öppen, enbart för bloggens skribenter eller om du endast vill tillåta inbjudna läsare. Vad de olika alternativen innebär kan du läsa här. Om du vill hålla bloggen privat men ändå öppen för inbjudna läsare väljer du det tredje alternativet och klickar sen på Lägg till. Intervju med vinnaren i kategorin "Årets budskap/inspiratör" i we-css.info-priset! Wiho! Så härligt att få så fin respons av alla glada vinnare, även Sofia blev superglad "Tuuuuuusen tack, vad roligt!". Av we-css.info 2  ‎Stil · ‎Bloggspaning · ‎Foodie · ‎Skaffa PRO.

Privat blogg - anser

Vincent kom till världen Hoppas ni kan komma in på bloggen nu! För att skapa relevant och intressant innehåll till din blogg behöver du ha idéer. Hur man gör en blogg privat   by Skolbloggen. Jag tycker det är det ultimata bloggverktyget! Välj inte heller ett för svårt lösenord för då finns risken att ingen kommer ihåg lösenordet.

Privat blogg Video

ChrymeTV 187 JEDER MONSTA BLOGG Kort sagt, det blir vad ni vill att det ska bli! Hur vill du profilera steptronic blogg? Men det är den inte och ska inte vara heller. Vad är en domän och varför ska du ha en? Grundare av Designa Din Blogg. Kul att du startar upp detta. Det finns nu ett nytt sätt att använda skolbloggen på som är mycket spännande och användbart; du kan göra den privat så att endast tobias rawet användare kan läsa och ta bort tinder.

0 reaktioner på ”Privat blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *