Spa värmland

spa värmland

Gröna Lyktan är ett dagspa som erbjuder ett stort utbud av olika behandlingar. Här kan du få en skön stund för dig själv eller tillsammans med en vän. När du går härifrån ska du vara nere i varv och känna dig så avslappnad att du nästan inte orkar ta dig hem. Då vet du att din behandling har gjort rätt verkan på din kropp. Åk i väg på en weekend till ett spa i Värmland. Kanske en ansiktsbehandling eller ett lyxigt spapaket med övernattning på ett av de spahotell som finns här. Välkommen till SELMA SPA. redo för en nystart? Ibland är återhämtning detsamma som syresättning. Hos oss får du möjlighet till både aktivitet och återhämtning. En löptur i spåret, ett spinningpass eller kanske testa utegymmet. Du kan sedan unna dig en behandling, eller ett dopp i någon av vara pooler och avslappning i.

Spa värmland Video

vlogg: EN DAG PÅ SPA I VÄRMLAND Efter detta ges en Aromainpackning christian luuk påverkar sinnena och ger huden en behaglig och lyxig känsla. När råvaran sedan blir tillagad med stor omtanken av köksteamet med Inga-Lena i spetsen……då känns det äkta och riktig lyxigt. Sommarens utvalda behandlingar Läs mer. I Filipstad finns en mysig herrgård i äkta värmländsk stil. Med varsam och kärleksfull hand förädlar vi dem med mesta möjliga smak och minsta tänkbara svinn i free cam girls.

Spa värmland - skillnad frn

Njutning och en underbar 3-rättersmiddag. Rengöring, peeling, ansiktsmask, ansiktskräm, handmassage, arm-, dekoltage- och ansiktsmassage. Åk istället sex mil åt nordost från samma stad och ni kan besöka Hennickehammars Herrgård invid Hemtjärns strand, omgiven av de värmländska skogarna, den perfekta platsen att bara rå om varandra. Dölj recension Trevligt och mitt i sta´n Rent och fint, bra bemötande och övrig service, helt smärtfri in och utcheckning. Naturliga råvaror är grunden i all vår matlagning. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, plockning av bryn, massage av ansikte, dekolletage och hårbotten. Nedan ser du ett urval av de behandlingar som finns att tillgå på SelmaSpa!

0 reaktioner på ”Spa värmland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *