Media player

media player

Hitta svar på vanliga frågor om codec-rutiner och DVD-avkodare i Windows Media Player. Mediaspelaren för alla typer av digital underhållning. Windows Media Player finns tillgängligt för operativsystemen Windows och Windows Phone. Använd den här tabellen för att hitta rätt version av Player för din dator. (Om du har en Mac kan du ladda ned Windows Media Components för QuickTime för att spela upp Windows Media-filer.) Vilken version av Windows kör jag? Du kan också ladda ned musik på hemsidor. Windows Media Players vänstra sida nacka sickla en rullgardinsmeny för ens bibliotek, i mitten visas ens listor billiga mobiler den högra sidan används för att skapa spellistor som man kan rippa, bränna eller det sa bara klick med en mobil enhet. Klicka här för genomsökningsresultat och ytterligare information. Vi uppmuntrar inte till att använda en programvara om det bryter mot ditt lands lagar. VLC Media Players öppna källkod är även den i stor utsträckning anpassningsbar och det har resulterat i att många användare har skapat nedladdningsbara insticksprogram.

Media player Video

Western Digital WD TV HD Media Player

Media player - Einar Mattssons

Windows Media Players vänstra sida är en rullgardinsmeny för ens bibliotek, i mitten visas ens listor och den högra sidan används för att skapa spellistor som man kan rippa, bränna eller synkronisera med en mobil enhet. Den förblir ändå den stabilaste och flexiblaste lättviktsspelaren för ljud och video som finns på marknaden idag. Användarrecensioner för Windows Media Player 11 Afsalashyana. Jämfört med Windows Media Player 10 tycker vi att Microsoft faktiskt har ansträngt sig för att förenkla gränssnittet och ger en fler sätt att leta igenom sin medielista, antingen genom att använda rullgardinsmenyn eller snabbmenyn i övre vänstra hörnet. I VLC finns många alternativ som konfigurering av externa skärmar, ljudjustering och videoloopning. Vi har kontrollerat den senaste versionen av VLC Media Player med 50 olika antivirusprogram och inte upptäckt något virus. Vi kommer alla ihåg hur det förinstallerade PC-programmet Windows Media Player inte kunde spela upp den låt man ville höra eller det videoklipp man ville se.

Media player - handfat, bnkar

Det första som slår en när man startar Windows Media Player 11 är den helt nya designen på gränssnittet. Programvara som laddas ner från den här sidan bör användas i enlighet med ditt lands lagar. Du kan obehindrat se på DVD- eller videofiler genom den. Skäl för Snabbt att bränna och rippa Tufft nytt gränssnitt Integrerar alla dina medier och gör det lätt att leta Lägger automatiskt till nya filer Stort urval av nätbutiker. Ladda ner Säker nedladdning Windows Media Player Skriv in ditt sökord här:. media player

0 reaktioner på ”Media player

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *