Dano acar

dano acar

Jag kan bistå med lite info från Dano Acar eller Dehno som han hette då när han var liten. Att han var allvarligt störd kunde man avgöra redan vid års ålder, fick extrema raseriutbrott och hade stora inlärningssvårigheter. Fick ha stödundervisning redan från day one i skolan. Fick otroligt mycket stryk av. Krimarkivet i TV4: Lennart Ekdal intervjuade den kriminella ledaren Dano Acar i den turkiska. Ledaren för Original Gangsters, Denho Acar, ställs inför rätta i Turkiet. dano acar

Dano acar - senare har

Det är ju ganska normalt, säger Denho Acar. Det skulle ju se väldigt konstigt ut, så jävla korkad är jag inte. Sandviken 14 Jan Enligt vittnen har han sagt sig ligga bakom mer än tio mord i Sverige, vilket skulle göra honom till en av Sveriges värsta seriemördare. Så har nu skett. När GT talar med Denho Acar på telefon från Turkiet, där han levt i landsflykt sedan , väljer han att för första gången kommentera anklagelserna. Finns mycket mer att berätta men det tar vi en annan gång.

Dano acar - hittar var

De täta kontakterna med åringen och flygbiljetten till Turkiet dagen efter mordet i Nässjö var enligt Acar för att åringen skulle vara best man på hans bröllop. Mördade, försvunna, på flykt, i fängelse och jagade av myndigheterna. Du har suttit inne i några omgångar också. Acar bekräftar att den årige Sandvikenbon inte längre är president och tredjeman inom nätverket. Finns i Stockholm, Karlstad, Göteborg och Malmö. Gürbüz har genom åren pekats ut som förgrundsgestalt inom det kriminella nätverket Asir.

Dano acar Video

Bergsjön

0 reaktioner på ”Dano acar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *